Στην τελετουργική μυσταγωγία της καινούριας κυκλοφορίας της βυθίζει η Idra Kayne, συμπράττοντας με τον Quasamodo.

Η Idra Kayne, η αποκάλυψη της εγχώριας soul-funk σκηνής, μοιράζεται το νέο τραγούδι της.

Ένα έτος έπειτα από την τελευταία κυκλοφορία της, το «Voodoo«, η τραγουδίστρια με το εντυπωσιακό βάθος φωνής κινείται ξανά σε… υπερβατικό μοτίβο και αυτή τη φορά αναμετριέται με τους «δαίμονες της νύχτας» σε ένα τραγούδι που βυθίζει στη «μαύρη» μαγεία του.

Η Idra Kayne καλεί με το ιδανικό γρέζι της χροιάς της τα… σκοτεινά πνεύματα της νύχτας και με την αφοπλιστική ερμηνεία της πλανεύει τον ακροατή στην τελετουργική μυσταγωγία του «The Night Demons».

Στην καινούρια πρότασή της η πολύπλευρη καλλιτέχνιδα συνεργάζεται με τον Quasamodo, τον ελληνικής καταγωγής δημιουργό και παραγωγό Δημήτρη Νάσσιο με παρουσία στο nu-funk πεδίο της Μεγάλης Βρετανίας.

Η ομάδα των ταλαντούχων μουσικών που συνδράμουν στο τραγούδι αποτελείται από τον Άρη Ζέρβα στο τσέλο, τον Μίκη Ατταλειάδη στο μπάσο, τον Κωστή Καριτζή στο βιολί, τον Leo Τάσιο στην κιθάρα, τον Γιάννη Δημητριάδη στο πιάνο και τον Γιώργο Κωστολέτο στα τύμπανα. Για το εντυπωσιακό video clip έχει μεριμνήσει ο Τεό Μανέτας και η «X-Angel Visuals».

Το «The Night Demons» αποτελεί προοίμιο του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ της Idra Kayne που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους, πέντε χρόνια μετά τον παρθενικό δίσκο της «Don’t Walk Away».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας