Η Icon Music φέρνει τρεις ξεχωριστές προτάσεις.

Τρία νέα τραγούδια από τρεις νέους καλλιτέχνες θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες η Icon Music, κάνοντας ένα δυναμικό τριπλό «χτύπημα».

Κάθε καινούρια πρόταση, μάλιστα, θα συνοδεύεται από το δικό της video clip για να συμπληρωθεί το παζλ μίας ολοκληρωμένης δισκογραφικής παραγωγής.

Η Icon Music είναι η επιτυχημένη ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες διάσημων καλλιτεχνών όπως ο STAN και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης και με κορυφαία ονόματα όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος και άλλοι, δείχνοντας επιπλέον ιδιαίτερη προτίμηση στα ανερχόμενα ταλέντα.

Βαγγέλης Τσακνάκης – «Μετάνιωσα»

Ο Βαγγέλης Τσακνάκης, ένας καλλιτέχνης που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice of Greece», όπου ξεχώρισε για την γνήσια λαϊκή φωνή του, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μετάνιωσα».

Το νέο single το υπογράφει ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσακνάκης σε μουσική και σε στίχους και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Σάββατο 7 Ιουλίου από την Icon Music.

Τα γυρίσματα του πρώτου video clip του τραγουδιστή, για το «Μετάνιωσα», έγιναν με σκηνοθέτη τον Λεωνίδα Μιχελόπουλο και το αποτέλεσμα αναμένεται να μας καθηλώσει.

Λίλα Τριάντη – «Εσένα Μόνο»

H ανερχόμενη Λίλα Τριάντη συστήνεται με το πρώτο δισκογραφικό βήμα της, το οποίο έχει τον τίτλο «Εσένα Μόνο».

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου από την Icon Music.

Το ολοκαίνουργιο single «Εσένα Μόνο» της Λίλα Τριάντη είναι ένα καλοκαιρινό up tempo τραγούδι, με το όνομα του Barrice στη μουσική και στους στίχους.

Τα γυρίσματα του video clip για το «Εσένα Μόνο» ολοκληρώθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη, με τη Λίλα Τριάντη να μας κερδίζει με την παρουσία αλλά και την μοναδική ερμηνεία της.

Dinamiss – «Καραμέλα»

Οι Dinamiss, το δίδυμο φωτιά, ξαναχτυπούν με το νέο τους single και φέρνουν στο καλοκαίρι μας μία αίσθηση από γλυκιά «Καραμέλα».

Ένα κομμάτι άκρως καλοκαιρινό, που οι ίδιες οι Dinamiss υπογράφουν στους στίχους και στη μουσική σύνθεση και θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου από την Icon Music.

Την σκηνοθετική επιμέλεια του video clip έχει αναλάβει ο Mike Marzz και προβλέπεται γλυκό σαν «Καραμέλα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας