Πριν από τρεις μέρες, διοργανώθηκε μία μεγάλη συναυλία στη Τεχνόπολη και στην περιοχή του Κεραμεικού. Πρωταγωνιστές; Ο Ίαν Στρατής με την μπάντα του, τους Mad Street, αλλά και τρία παιδιά που αγαπήθηκαν εξίσου, οι Stereo Soul κι η Τάνια Μπρεάζου

Περισσότερα από 2.000 άτομα βρέθηκαν την Παρασκευή στο χώρο της Τεχνόπολης για να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τους τραγουδιστές, που τόσο αγάπησαν από το φετινό x factor.

Από νωρίς, αγόρια και κορίτσια περίμεναν υπομονετικά ώστε να πάρουν την ειδική πρόσκληση, να μπουν μέσα και να πιάσουν μία καλή θέση ώστε να βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στα «είδωλα» τους.

Οι Mad Street πιο έτοιμοι από ποτέ και με «αρχηγό» τον Ίαν, ανοίγουν τη συναυλία και καθώς χαιρετάνε το κοινό τους, αυτό παραληρεί!

Φυσικά η βραδιά επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις μια και μαζί με τον Ίαν, είχαν και σπέσιαλ εμφανίσεις οι Stereo Soul κι η Τάνια Μπρεάζου σε τραγούδια μεμονωμένα αλλά και σε ντουέτα!

Όπου κι αν κοιτούσες, μπορούσες να διακρίνεις αρκετά πανό με τα ονόματα των παιδιών που κυμάτιζαν κάτω από τα πολύχρωμα φώτα του stage!

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι Mad Street τζάμαραν έτσι όπως ξέρουν με τον Ίαν πρωταγωνιστή να κάνει τα δικά του, οι Stereo Soul καθήλωσαν τον κόσμο με τις φωνές τους, ενώ η κοπέλα της παρέας, Τάνια Μπρεάζου, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη τους για τις ερμηνείες της αλλά και την σκηνική της παρουσία.

Τριγυρίζοντας στα backstage λίγο πριν την μεγάλη συναυλία, συνάντησα αρκετό αγαπημένο κόσμο που ήρθε να δώσει το παρόν και να είναι πλάι στους αγαπημένος του φίλους. Όπως η Νωαίνα κι ο Αντρέας Λέοντας. Προς το τέλος της συναυλίας ο Ανδρέας ανέβηκε και τραγούδησε το «Θεός Αν Είναι».

τεχνόπολη @madstreet
τεχνόπολη @madstreet

Αφήστε το σχόλιό σας