Στη Θεσσαλονίκη πηγαίνουν για ένα live ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street.

Ο Ίαν, ο Eddie, o Σπύρος, ο Ryan, ο Ηλίας και ο Πάνος είναι οι Mad Street.

Μετράνε μαζί δύο χρόνια κοινής μουσικής πορείας σαν Mad Street, ένα όνομα που διάλεξαν γιατί περιγράφει ακριβώς αυτή την μουσική περιπέτεια των έξι φίλων και πολύ καλών μουσικών.

Όπως έχουν πει οι ίδιοι, το όνομα της μπάντας αντικατοπτρίζει τα εντελώς διαφορετικά μουσικά μονοπάτια από τα οποία προέρχεται ο καθένας τους, σε σχέση με το μουσικό είδος που επέλεξαν να εκπροσωπήσουν από το ξεκίνημά τους μέσα από τους Mad Street.

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον τραγουδιστή των Mad Street, τον Ίαν Στρατή λόγω της πολύ επιτυχημένης πορείας του στο «X Factor», όπου έφτασε στον τελικό, αλλά και της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και δημιούργησε φανατικούς θαυμαστές.

Το πρώτο EP της μπάντας αναμένεται θα κυκλοφορήσει σύντομα και φέρει τον τίτλο «Three Chords to Shape your World».

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube τραγούδια που θα περιέχονται όπως το «Wrath», «Ballad Counselling» και «Gone Rogue». Κορυφαία στιγμή της καριέρας τους ως τώρα, η επιτυχημένη τους εμφάνιση στην Τεχνόπολη τον περασμένο Σεπτέμβριο, με πάνω από 5.000 άτομα να τους αποθεώνουν, αλλά και οι συνεχόμενες εμφανίσεις το φετινό χειμώνα στην Αθήνα.

Αυτή η πολλά υποσχόμενη και νέα μπάντα, λοιπόν, με έναν από τους πιο ταλαντούχους frontmen που έχουν εμφανιστεί σε ελληνικό συγκρότημα τα τελευταία χρόνια, πηγαίνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στον Πολυχώρο «WE», στο κέντρο της πόλης, με νέα δικά τους τραγούδια, pop & rock covers «done the MadStreet way» και πολλές εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα:
O Ίαν Στρατής και οι Mad Street κάθε Σάββατο στο «Φως»

Ίαν Στρατής - Mad Street - Φως - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας