Το «Fallout» είναι το δεύτερο και τελευταίο (μέχρι νεωτέρας) τραγούδι που κυκλοφορούν μαζί ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street.

Ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street χτυπούν απότομα και κοφτερά με το νέο τους single που έχει τον τίτλο «Fallout».

Είναι ένα alternative rock τραγούδι σε στίχους και μουσική των ίδιων των Mad Street, το οποίο εξελίσσεται δυναμικά με την εκρηκτική ερμηνεία του Ίαν.

Το «Fallout» έρχεται μετά το πρώτο single της μπάντας, το «High», που ανέβηκε στο Νο3 του Viral 50 στο ελληνικό Spotify chart από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του.

Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στην καριέρα του Ίαν Στρατή.

Το τελευταίο διάστημα έχει συμμετάσχει στους λαμπερούς θιάσους των διάσημων μιούζικαλ «Hair», «Μολυβένιος Στρατιώτης» και «Grease», ενώ πραγματοποιεί και μία σειρά εμφανίσεων στο Club του «Σταυρού του Νότου».

Το «Fallout» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, οι Mad Street ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τους δρόμους τους:

»Αγαπητοί μας φίλοι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η μπάντα μας προς το παρόν σταματάει. Δε θέλουμε να επεκταθούμε στα αίτια αυτής της απόφασης, ούτε να προδικάσουμε το μέλλον των Mad Street. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα ακούσετε νέα μας για κάποιο καιρό, αλλά θα συνεχίσουμε όλοι να παίζουμε μουσική», έγραψαν σε μία δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Τεράστια ευγνωμοσύνη για το ότι ταυτιστήκατε με τη μουσική μας και το όραμα μας, αλλά και για την απεριόριστη στήριξη που μας παρείχατε σε αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστούμε!»

Αφήστε το σχόλιό σας