Η «Manhattan Queen» συστήνεται μέσα από την έμπνευση του Ian Ikon και την ερμηνεία της μούσας του, Maria Zlatani.

H Minos EMI / Universal παρουσιάζει το νέο single του Ian Ikon με τίτλο «Manhattan Queen», σε στίχους και μουσική του ίδιου και με την υπέροχη φωνή της Maria Zlatani.

Ένα easy – house pop τραγούδι το οποίο στιχουργικά διηγείται μία ιστορία…

H «Manhattan Queen» είναι ένα όνειρο που σε προσκαλεί να το ζήσεις. Ζει τη ζωή της στα άκρα γνωρίζοντας τον κόσμο σε ένα μαγικό ταξίδι, είτε ως μάγισσα είτε ως νεράιδα…

Ποιος θα την ακολουθήσει;

Manhattan queen… Lost in a dream

Το «Manhattan Queen» έρχεται μετά από την επιτυχημένη συνεργασία του Ian Ikon με τη Maria Zlatani στο «Discover Me», που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο streams σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Στις αρχές Μαρτίου, κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Ian Ikon με τίτλο «Escape Lands» και με δώδεκα instrumental συνθέσεις του ξετυλίγει έτσι μία άλλη, αφανέρωτη μουσική του πλευρά.

Η αγάπη του για τα soundtracks τον οδήγησε στη δημιουργία του «Escape Lands» όπου επικρατεί φανερά μία κινηματογραφική αίσθηση αλλά και μία διάθεση να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του σε μουσική χωρίς στίχους.

Σύμφωνα με τον Ian Ikon, το «Escape Lands» πραγματεύεται το ταξίδι που σε βοηθά να δραπετεύσεις από το αυτονόητο και να ξεδιπλώσεις κρυμμένες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Γιατί το πραγματικό ταξίδι δεν τελειώνει στον τόπο προορισμού, αλλά αρχίζει από εκεί.

Αφήστε το σχόλιό σας