Ο Ian Ikon ξορκίζει το 2020 με το «Andra Tutto Bene»

Μια ευχή για κάθε νέο ξεκίνημα.

Ο Ian Ikon ξορκίζει το 2020 με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι πλημμυρισμένο αισιοδοξία και κάνει το δικό του restart με τη The Hubsters.

Το «Andrà Τutto Βene» με τη συμμετοχή του Luigi Catalano είναι μια ευχή για τη νέα χρονιά αλλά ταυτόχρονα και για κάθε νέο ξεκίνημα, στη ζωή, στο όνειρο, στην ελπίδα, στην επόμενη μέρα και πάνω απ’ όλα στην αγάπη.

Γιατί όταν κερδίζει η αγάπη, όλα στο τέλος θα πάνε καλά: «Andrà tutto bene, L’ amore vincera…»

Ο Ian Ikon έχει γράψει πολλά singles που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό , όπως ο Craig Walker (πρώην τραγουδιστής των Archive), η Νatalia Corvington, η Marina Celeste (ex- Nouvelle Vague), καθώς Maiken Sundbuy, Ιrene, Μαρία Ζλατάνη, Gautier και άλλους.

Το «Discover Me» έχει περίπου 1,5 εκ. streams μόνο στο Spotify ενώ τραγούδια όπως τα «Manhattan Queen», «My Jamaican Dream», «Imagine Why» κ.ά. έγιναν πολυαγαπημένες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Ο Luigi Catalano έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό τραγουδώντας το «Luna Misteriosa» (Buscemi) ενώ επιτυχία έγινε και η πρόσφατη συνεργασία του με τον Pink Noisy στο «Donna Carmen».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά