Οι Word of Mouth στο Red Bull X-Fighters!

Οι Word of Mouth στο Red Bull X-Fighters!

Το beatbox δίδυμο των Word of Mouth θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Red Bull X-Fighters, στη πρώτη επίσκεψη του FMX World Tour στην χώρα μας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου!

Με όπλο τα μικρόφωνα και τις φωνητικές τους ικανότητες θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό beatbox showcase βασισμένο στο υπερθέαμα του αγώνα των Red Bull X Fighters και της υπέροχης τοποθεσίας του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου. Σε συνδυασμό με τον Dj beatstrike θα κρατήσουν σε εγρήγορση το κοινό με πολλές εκπλήξεις και μουσική βασισμένη μόνο στις δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής!

Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε το show από το www.redbullxfighters.com

Το Red Bull X-Fighters προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στo πλαίσιαo της παγκόσμιας περιοδείας του, κάνει τη δεύτερη στάση της χρονιάς στην Ελληνική πρωτεύουσα και υπόσχεται να προσφέρει ένα συγκλονιστικό υπερθέαμα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου. Στην περιοχή αυτή από την αρχαιότητα, εξάγεται το μάρμαρο με το οποίο δημιουργήθηκαν ιστορικά μνημεία από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, όπως η Ακρόπολη και άλλα Κλασικά,
Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά αριστουργήματα. Στις 12 Ιουνίου 2015, οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters θα μας ταξιδέψουν σε μεγαλειώδεις στιγμές συνδέοντας το παρόν με το παρελθόν.

Αφήστε το σχόλιό σας