Ετοιμαστείτε για μια τρελή βόλτα με τους Vegas!

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, το μουσικό συγκρότημα των VEGAS επιβιβάζεται στο Taxibeat για μοναδικές διαδρομές παρέα με τους θαυμαστές τους, στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο προσιτοί από ποτέ και έτοιμοι να υπογράψουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών τους, οι VEGAS σε συνεργασία με το Taxibeat προσφέρουν μια εμπειρία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και εκπλήσσουν τους χρήστες της εφαρμογής, προσκαλώντας τους σε μια βόλτα μαζί τους, μέσα από το app του Taxibeat.

Αποκλειστικά για λίγες ώρες, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, από τις 8 ως τις 10 το βράδυ, οι επιβάτες που θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, θα μπορούν να καλέσουν ένα από τα Taxibeat οχήματα στα οποία θα τους περιμένουν τα μέλη των VEGAS. Η Μελίνα, ο Zeraw και ο DJ Airth, δηλώνουν πως διανύουν μια απο τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας τους ετοιμάζοντας νέο δίσκο αλλά και σειρά εμφανίσεων στην Αυστραλία, ενώ φέτος κέρδισαν, για δεύτερη φορά, το Best Greek Act στα MTV European Music Awards.

Vegas-Taxibeat
Vegas / Taxibeat

Πώς λειτουργεί

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και δωρεάν για τους επιβάτες: Ανοίγοντας το Taxibeat app, ο χρήστης θα δει ένα ειδικό κουμπί με την ένδειξη “VEGAS”. Από εκεί, με ένα άγγιγμα, θα μπορεί να καλέσει Taxibeat για μια δωρεάν βόλτα μαζί ένα μέλος των VEGAS. Μόνη προϋπόθεση για τον επιβάτη είναι να έχει κάνει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση (7.8) της εφαρμογής. Η διαδρομή θα είναι σύντομη, περίπου 10 λεπτά, ενώ ο Taxibeat οδηγός θα αποβιβάζει τους επιβάτες στο σημείο που τους παρέλαβε. Κάθε όχημα θα μπορεί να δεχθεί έως δύο επιβάτες.

* Λόγω αναμενόμενης υψηλής ζήτησης, η διαθεσιμότητα των οχημάτων θα είναι περιορισμένη.

Αφήστε το σχόλιό σας