Η Τζωρτζίνα Νικάκη επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα τα «δώσει όλα» αυτό το καλοκαίρι. 

Εκρηκτική παρουσία με πολύ ωραία φωνή, είναι -ίσως- ο τέλειος συνδυασμός που κάνει τη Τζωρτζίνα μία τραγουδίστρια που θα μας απασχολήσει πάρα πολύ στο άμεσο διάστημα.

Ανανεωμένη και πατώντας γερά στα πόδια της με συνεργάτες μεγάλα ονόματα της μουσικής του σήμερα που την πιστεύουν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η ίδια έχει το καλύτερο follow up και μας παρουσιάζει το «Δώστα όλα».

Ένα καλοκαιρινό τραγούδι σε γνώριμο λαϊκό ύφος που ξεχωρίζει.από το πρώτο άκουσμα. Η μουσική είναι του καταξιωμένου συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ στους στίχους βλέπουμε το όνομα της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το video clip σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, μας ταξιδεύει σε μέρη καλοκαιρινά και ντύνει με τα κατάλληλα πλάνα το ωραίο τραγούδι.

Η Τζωρτζίνα για το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στο Ποσειδώνιο πλάι στον Λευτερή Πανταζή και τον ανερχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο όπου και συνεχίζει τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Prime Productions  σε διανομή της MINOS/EMI – UNIVERSAL

«Δώστα όλα ψυχή μου, θέλω να’ σαι μαζί μου, άγγιξε με να λιώνω μέσα στη φωτιά. Δώστα όλα σε μένα, μην ακούσεις κανένα κοίταξε με σε θέλω, πάρε με αγκαλιά…»

Δείτε το video clip:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τώρα Ζω Για Μένα»: Νέο βήμα για την Τζωρτζίνα Νικάκη

Αφήστε το σχόλιό σας