…τώρα δέχονται τις αντιδράσεις και το θάψιμο των fan!

Τα μέλη των The Chainsmokers, Alex Pall και Drew Taggart, μόλις βρήκαν τους εαυτούς τους θαμμένους κάτω από ένα πραγματικό βουνό του μίσους μετά τα όσα είπαν για τη Lady Gaga αλλά και τη Rihanna σε μια πρόσφατη συνέντευξη τους στο περιοδικό Rolling Stone.

Στη συνέντευξη ο Pall μίλησε για τη νέα μουσική της Mother Monster και πιο συγκεκριμένα για το νέο της single “Perfect Illusion”, λέγοντας πως δεν του αρέσει καθόλου, παρόλο που για το τραγούδι έχουν δουλέψει πολλά ταλαντούχα άτομα.

«Το τραγούδι είναι χάλια. Πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν εργαστεί στο κομμάτι, αλλά δεν λειτουργεί!»

Ο Drew Taggart από την άλλη ήταν λίγο πιο διπλωμάτης κάνοντας κομπλιμέντα στην Lady Gaga.

«Είναι απολύτως μια μεγάλη καλλιτέχνης, ο Jeff Koons της έχει κάνει ένα άγαλμα»

Όταν μίλησαν για το hit τους “Don’t Let Me Down”, ο Pall είπε πως είχαν κάνει μια επαφή με τη Rihanna για να το τραγουδήσει, αλλά όταν αρνήθηκε το έδωσαν στην Daya. Μάλιστα είπε πως οφείλουν την επιτυχία του τραγουδιού στην τραγουδίστρια, στην επιμονή και την αφοσίωσή της.

«Οι νέοι άγνωστους καλλιτέχνες έχουν αυτή την πείνα – είναι πρόθυμοι να δουλέψουν πολύ σκληρά.»

Νέο single για τους Chainsmokers – All We Know ft. Phoebe Ryan

Φυσικά οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες και γρήγορα στο Twitter ξεκίνησε το hashtag #TheChainsmokersAreOverParty. Οι πιο πολλοί αναφέρονται στα πόσα βραβεία και διακρίσεις έχει η Lady Gaga έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, σε σύγκριση με τους The Chainsmokers, με μερικά να φτάνουν στο σημείο να παραθέτουν φωτογραφίες με μια οπτική αναπαράσταση της τεράστια συλλογή της.

https://twitter.com/arielleferarra/status/785992453966925830

Εσύ τις έχεις να πεις για τις δηλώσεις των The Chainsmokers;

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες Dance κυκλοφορίες της εβδομάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας