Η πασίγνωστη λατίνα τραγουδίστρια, Thalia, και αγαπημένη για πολλά χρόνια του ελληνικού κοινού, tweetάρει στα Ελληνικά κι αφήνει τους φανς με ανοιχτό το στόμα αλλά και ελπίδες!

Χθες γύρω στις 23.30 ώρα Ελλάδος, η Thalia έκανε ένα tweet που έγραφε.. στα Ελληνικά (!) ότι της έχει λείψει η Ελλάδα κι ότι θέλει να την προσκαλέσουμε να έρθει! Συγκεκριμένα όχι εμείς, αλλά να έρθει ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Να’μαστε”. Αφορμή για όλο αυτό, στάθηκε το καινούργιο της single που παίζει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη χώρα μας με τίτλο “Tranquila”. Στην εν λόγω εκπομπή ξεκίνησαν ακούγοντάς το και στη συνέχεια είπαν πολύ καλά σχόλια. Έλληνες fans της αφού μαγνητοσκόπησαν την έναρξη, της το έστειλαν κι αυτή δεν έχασε ευκαιρία να τους ευχαριστήσει!

dd

Γνώριμος τίτλος για τραγούδι, αλλά πιστέψτε μας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό του J Balvin που χορεύατε το καλοκαίρι!

Ελπίζουμε ότι μετά από αυτή την κίνηση θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις πάνω στο θέμα, γιατί ομολογουμένως η Thalia έχει λείψει πολύ από την χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η ίδια, έχει να έρθει στην Ελλάδα από το 2000! 15 ολόκληρα χρόνια… Κάποιοι θα θυμάστε σίγουρα τον πανικό που είχε προκαλέσει με την άφιξη της στα Hondos Center της Ομόνοιας!

Η Thalia, ετοιμάζει νέο δίσκο με πολλά τραγούδια σε συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό Sergio George ενώ παράλληλα τρέχει τον τελευταίο της δίσκο “Amore Mio” αλλά και τη νέα της collection ρούχων κι αξεσουάρ που βγήκαν από τα Macy’s. Γνωρίζουμε μερικά πράγματα παραπάνω, αλλά δεν θα σας τα αποκαλύψουμε ακόμα…

Θυμηθείτε την άφιξη της και πιο κάτω ακούστε και το καινούργιο single, “Tranquila”. Μπορείτε να το ζητήσετε κι εσείς στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό!

Αφήστε το σχόλιό σας