Η πασίγνωστη λατίνα τραγουδίστρια κάνει ένα βήμα που οι φανς της περίμεναν πολύ καιρό! 

Από την Ηρώ Τζημίκα.

Την Thalia το ελληνικό κοινό, την γνωρίζει πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια. Έχει αφήσει στην χώρα μας ιστορία όσο καμία άλλη ξένη καλλιτέχνης στα χρονικά της.  Όπως γνωρίζετε, είμαι εδώ για να σας ενημερώνω για τα νέα της, μιας κι έχει πάρα πολλά αυτό το διάστημα.

Το πρώτο που πρέπει να μάθετε είναι ότι ο δίσκος (CD+DVD) που κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου και περιείχε το live της από το tour που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στο Μεξικό με τίτλο «Viva Tour (Live)», έγινε χρυσός!

Στη συνέχεια θα σας ενημερώσω σχετικά με τον τίτλο του άρθρου μας για το cd που πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Βραζιλία. Μετά από σκέψη λοιπόν, κάνει το μεγάλο βήμα και περνάει στην ηχογράφηση κομματιών στα πορτογαλικά (πράγμα που είχε κάνει και στο παρελθόν, αλλά ποιος το θυμάται;) Πέραν τούτου η κυκλοφορία δεν θα αργήσει να γίνει κι ο δίσκος θα ονομάζεται «Thalia». (Γνωστό όνομα όσον αφορά τους δίσκους της, δεν μας εκπλήσσει!) Ο δίσκος αυτός θα είναι ένα πάντρεμα παλιών και νέων επιτυχιών και φυσικά τα τραγούδια στα πορτογαλικά. Στη Βραζιλία συγκεκριμένα έχει ένα τεράστιο fan base πολλών χρόνων. Από τότε που ξεκίνησε με τις σειρές της, οπότε ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να τους κάνει! (Εκτός του να πάει και κάποια στιγμή για μία συναυλία, λέω εγώ τώρα…)

thalia cover
thalia cover

Επίσης, κυκλοφόρησε και το παιδικό βιβλίο που έγραψε, με τίτλο «Chupie: The Binky That Returned Home» όπου το παρουσιάσε σε διάφορες εκπομπές και μίλησε γι’αυτό, όπως το «The View» που ήταν προσκεκλημένη να συν-παρουσιάσει!  Κάτι όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι, στις 5 Δεκεμβρίου θα της δοθεί το αστέρι της στη πασίγνωστη «Walk Of Fame». Θα μπορέσετε να το δείτε και live εκείνη τη στιγμή μέσω αυτής της σελίδας: walkoffame.com

Περισσότερα όμως σε λίγες μέρες…

 

Αφήστε το σχόλιό σας