Κι όμως καλά διαβάζετε, οι δύο μεγαλύτεροι λατίνοι σταρ, δανείζουν τις φωνές τους στη νέα ταινία των Minions που προβλέπεται να κάνει ένα νέο ρεκορ στις ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Από την Ηρώ Τζημίκα

Συγκεκριμένα οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές θα δανείσουν τις φωνές τους στους κακούς αυτής της ταινίας, τηn Scarlet και τον Herb Overkill!

Η Μεξικανή τραγουδίστρια, Thalia ενημέρωσε το κοινό της μέσω του instagram αλλά και του facebook με διάφορες εικόνες και memes για αυτή τη νέα ταινία. Επίσης ανέβασε και μερικά φωτομοντάζ που δείχνουν αυτή αλλά και την Scarlet Overkill δίπλα, δίπλα! Η Scarlet Overkill είναι η πρώτη κακιά σουπερ γυναίκα στον κόσμο!

thalia minions

 

Oi Thalia κι ο Ricky Martin έχουν πάρα πολλά κοινά. Εκτός του ότι είναι φίλοι χρόνια, είναι κι οι δύο τραγουδιστές, σχεδιαστές, ηθοποιοί και σημάδεψαν τη δεκαετία του 1990.

Η ιδέα αυτή όταν τους προτάθηκε τους ήρθε πολύ φυσικά και δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν, αφού έχουν δώσει κι οι δύο και σε άλλα κινούμενα σχέδια τη φωνή τους. (χαρακτηριστικά για την Thalia, είναι η Anastasia της 20th Fox αλλά και πιο πρόσφατα η Dora η Εξερευνήτρια)

Τα λόγια της Thalia : «Πόσο χαίρομαι με αυτή την απίθανη προσωπικότητα. Ευχαριστώ πολύ για τα φωτομοντάζ και τα memes. Γέλασα πάρα πολύ. Η Scarlet είναι η καλύτερη και έχει πολύ γέλιο. #Έρχεται σύντομα!»

Τα λόγια του Ricky Martin: «Super χαρούμενος του να είμαι μέρος αυτής της ταινίας «Minions». Ποιο είναι το αγαπημένο δικό σας Minion?» και μαζί με αυτό έδωσε την πάσα για το πρώτο τρέιλερ της ταινίας!

Το τρέιλερ είναι στα ισπανικά, αλλά μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο για την αγγλική version!

Αφήστε το σχόλιό σας