Η Tay Tay σκέφτεται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα μόλις η ‘1989’ World Tour ολοκληρωθεί

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα δύο χρόνια τελευταία έχουμε χορτάσει Taylor Swift.
Η διάσημη τραγουδίστρια έχει δουλέψει ασταμάτητα τα τελευταία δύο χρόνια και όπως αποκάλυψε σχεδιάζει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, μόλις η «1989» World Tour» ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η παγκόσμια περιοδεία της Tay θα ολοκληρωθεί  το Δεκέμβριο μετά από μια σειρά live στην στην Αυστραλία και είπε στο NME,«Νομίζω ότι πρέπει να πάρει να απομακρυνθώ για λίγο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται ένα διάλειμμα από μένα.Πάω να … δεν ξέρω. Να βγαίνω έξω με τους φίλους μου. Να γράψω νέα μουσική. Ίσως δεν γράψω νέα μουσική. Δεν ξέρω.»

taylor-swift-600x941

Taylor φαίνεται να ξέρει ότι η επιτυχία του «1989» είναι τεράστια και ίσως να μην το καταφέρει αυτό με το επόμενο άλμπουμ της. Έτσι σε σχετική ερώτηση απάντησε «Όχιιιιι. Πώς θα μπορούσε το επόμενο να είναι τόσο μεγάλο; Ίσως το επόμενο άλμπουμ θα είναι μια γέφυρα προς κάπου αλλού. Ή ίσως θα απλά να προχωρήσω και να αλλάξω τα πάντα.»

Η Taylor Swift επίσης αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί για τις αμέτρητες διασημότητες που ανεβαίνουν μαζί της στη σκηνή του «1989» World Tour» λέγοντας: «Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που μπορώ να κάνω γι ‘αυτό, επειδή ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που θέλω να τη ζήσω. Αν θες να με χλευάσεις που μοιράζομαι την σκηνή μου με άλλους καλλιτέχνες και δίνω στους fans – αυτούς που έχουν πληρώσει τα δικά τους χρήματα για να δουν μια παράσταση – περισσότερα από ό, τι περίμεναν να δουν εκείνο το βράδυ, εάν θέλετε να χλευάζεται γι’ αυτό , τότε συνεχίστε.»

Όπως και να ‘χει θα μας λείψει η Taylor αν τελικά κάνει αυτό το διάλειμμα…

Αφήστε το σχόλιό σας