Ο Kanye West επιθυμεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020 και τα σενάρια εμπλέκουν την… Taylor Swift! Τι ισχύει;

Ο Kanye West στα πρόσφατα MTV Video Music Awards (30/08) αποκάλυψε την πρόθεσή σου να κατέβει υποψήφιος στις Προεδρικές Εκλογές των Η.Π.Α. για το 2020.

Ο τρέχων σύζυγος της Kim Kardashian ανέφερε κατά τη στιγμή της παραλαβής του βραβείου Video Vanguard: «Δεν αφορά εμένα. Αφορά τις ιδέες. Νέες ιδέες. Ανθρώπους με ιδέες. Ανθρώπους που πιστεύουν στην αλήθεια. Και ναι, όπως πιθανώς έχετε μαντέψει αυτή τη στιγμή, έχω αποφασίσει το 2020 να κατέβω για Πρόεδρος (σ.σ. των ΗΠΑ).»

Η Taylor Swift, η οποία απένειμε στον K. West το βραβείο, φέρεται να συμπορεύεται με τον ράππερ στον (προ)εκλογικό αγώνα διεκδικώντας τη θέση της… Αντιπροέδρου!

Ο Kanye West, μάλιστα, έστειλε στην 25χρονη τραγουδίστρια μία εντυπωσιακή κατασκευή λουλουδιών, την οποία υποδέχθηκε με ενθουσιασμό:

https://twitter.com/taylorswift13/status/639923313280548864

Βέβαια, υπάρχει ένα κώλυμα για την Taylor Swift και τη θέση του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα, ικανοί για το γραφείο του Αντιπροέδρου είναι οι γεννημένοι Αμερικανοί πολίτες που κατοικούν στις Η.Π.Α. για τουλάχιστον 14 χρόνια και έχουν συπληρώσει το 35ο έτος ηλικίας. Το 2020 η Taylor Swift θα είναι αισίως 30 χρονών.

Μπροστά στις όποιες πιθανότητες του West για την είσοδό του στον Λευκό Οίκο, δε θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί στο περιοδικό «Rolling Stone» ο τωρινός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις Προεδρικές Εκλογές του 2016, Donald Trump:

«Έχει πει πολύ ωραία πράγματα για εμένα στο παρελθόν… Εξαιρετικά θετικά πράγματα. Παρακολουθούσα, είδα (το λόγο του) και είπα ‘Αυτό είναι πολύ ενδιάφερον. Αναρωτιέμαι, ποιος του έδωσε την ιδέα;’»

Η Rihanna σχολίασε επίσης στο «Entertainment Tonight» την υποψηφιότητα του West: «Ο κόσμος ψηφίζει τον Trump, γιατί να μη ψηφίσει τον Kanye; Είμαι πραγματικά, πραγματικά συνεπαρμένη από το λόγο του. Ο λόγος του ήταν απίστευτος.»

Ο Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Josh Earnest, δήλωσε στο «Billboard» ότι ανυπομονεί να δει το σύνθημα που επιλέξει ο Kanye West για την προεκλογική εκστρατεία του.

Το διαβάσαμε στο ΝΜΕ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας