Η αστέρας του «22» λέει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να «φύγουν» αν ο αγαπημένος/η αρχίζει τα σαλιαρίσματα.

Η Taylor Swift προσφέρει μερικές νέες συμβουλές για τις σχέσεις σε όλους τους θαυμαστές της εκεί έξω και τους παρότρυνε να αποφύγουν συντρόφους που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια.

Η τραγουδίστρια του ’22’, δήλωσε πως η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε να προσφέρει είναι να εμπιστεύεστε τον άλλο, αλλά να «φύγετε», εφόσον μετατρέψουν το ρομαντισμό σε παιχνίδι.

«Νομίζω πως ο καθένας θα πρέπει να προσεγγίσει τις σχέσεις από τη σκοπιά του παιχνιδιού και να δίνει σε κάποιον το ευεργέτημα της αμφιβολία«, αποκαλύπτει η Taylor στο Glamour Μαρτίου. «Μέχρι να διαπιστώσει ότι  αυτός είναι το παιχνίδι και αν είναι ένα παιχνίδι  πρέπει να το κερδίσει«, εξηγεί η Taylor, πριν να προσθέσει: «Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι απλά να φύγεις. Η σιωπή μιλάει πολύ πιο δυνατά από τα ξεσπάσματα με ουρλιαχτά. Ποτέ μην δώσει κανείς μια δικαιολογία για να πουν ότι είναι τρελός«.

Στην ίδια συνέντευξη η Taylor μίλησε για την άρνησή της να γδυθεί για να πουλήσει τη μουσική της, και λέει ότι θέλει οι στίχοι των τραγουδιών της να αναδείξουν την ευάλωτη πλευρά της αντ ‘αυτού.

Αφήστε το σχόλιό σας