Taylor Swift - Harry Styles
Taylor Swift – Harry Styles

Η τραγουδίστρια του «Love Story'», εντοπίστηκε στο studio αυτή την εβδομάδα καθώς παίρνει τα πάνω της μετά το χωρισμό με τον αστέρα των One Direction

Η Taylor Swift μας πληροφορεί ότι έχει ετοιμάσει πέντε νέα τραγούδια κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας στο στούντιο μετά το δημόσιο χωρισμό της με τον τραγουδιστή των One Direction, Harry Styles.

Μάλιστα η τραγουδίστρια του «We Are Never Ever Getting Back Together» τροφοδότησε τις φήμες ότι θα γράψει ένα νέο break-up song μετά από ένα σχολειό στο twitter.

«Back in the studio. Uh oh…,» έγραψε.

«Η Taylor γράφει μουσική με τον ίδιο τρόπο που άλλες γυναίκες συνομιλούν με τους φίλους τους στο τηλέφωνο,» είπε μια πηγή στη The Sun. «Ήταν το πώς ασχολείται με τα συναισθήματά της για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.»

Το ζευγάρι χωρίσει μετά από μια σχέση ενός μηνός, η οποία έληξε μετά από ένα θερμό καυγά στις διακοπές τους στην Καραϊβικής στην αρχή του 2013.

«Ο Harry και η Taylor έβγαιναν μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά υπήρχαν πολύ έντονα συναισθήματα, γι ‘αυτό ήταν μια σκληρή πτώση«, πρόσθεσε η πηγή. «Στίχοι έχουν γραφτεί, αλλά η Taylor δεν έχει έρθει κοντά στο να αποφασίσει αν η ίδια θα απελευθερώσει τους ποτέ.»

«Ένα τραγούδι γι ‘αυτό θα εμφανιστεί κάποια στιγμή, αλλά δεν θα είναι με τον τρόπο που είχε γίνει με τον άλλον πρώην της John Mayer σε ένα από τα άλλα κομμάτια της.»

Η τραγουδίστρια φέρεται να έγραψε το κομμάτι «Dear John», μετά από διαχωρισμό της με το μουσικό – ο οποίος τώρα βγαίνει με την Katy Perry.

Αφήστε το σχόλιό σας