Για μια ακόμα φορά η Taylor Swift δίνει την βοήθειά της! 

Ένας από τους χορευτές της Taylor Swift, ο Kim «Toshi» Davidson, διαπίστωσε ότι ο 13 μηνών ανιψιός έχει καρκίνο. Η οικογένεια Davidson ξεκίνησε μια εκστρατεία στο διαδίκτυο για να συγκεντρώσει τις 20.000 δολάρια που χρειάζονται για τη θεραπεία, αλλά λίγες ώρες μετά τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Μόλις βγήκε ο Toshi από το αεροπλάνο είδε πως η Taylor Swift είχε δωρίσει $50.000 στην στη σελίδα GoFundMe της οικογένειας για την θεραπεία του μικρού Ayden μαζί με ένα μήνυμα συμπαράστασης.

Μετά από αυτό μαμά του Ayden έσπευσε να ευχαριστήσει την τραγουδίστρια αλλά και τον θείο Toshi.

taylor-swift-ayden-gofundme-page-1443718719

Ο μικρός Ayden νοσηλεύθηκε στην εντατική σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να εντοπίσουν από τι πάσχει, καθώς είχαν εντοπίσει υγρό στους πνεύμονές του, το οποίο αρχικά απέδωσαν σε πνευμονία, αλλά μετά από εγχείριση και επιπλέον εξετάσεις κατάλαβαν ότι είναι καρίνος.

Όπως είπαμε και στην αρχή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift προβαίνει σε ανάλογη κίνηση, αφού τον Ιούλιο είχε δωρίσει 50.000 δολάρια στην 11χρονη Naomi Harris, που έπασχε από λευχαιμία και πέρυσι άλλα τόσα στο Νοσοκομείο Παίδων της Φιλαδέλφειας, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τότε ένα πρόγραμμα μουσικοθεραπείας για καρκινοπαθή παιδιά.

Αφήστε το σχόλιό σας