Η Taylor Swift δωρίσε 50.000 δολάρια σε νέαρη fan με λευχαιμία
Taylor Swift

Για μια ακόμα φορά, η Taylor Swift ανοίγει την καρδιά της και το αρκετά μεγάλο πορτοφόλι της σε μια θαυμάστρια που την είχε ανάγκη.

Taylor Swift δώρισε 50,000 δολάρια για να βοηθήσει μια νεαρή φανατική της θαυμάστρια η οποία πάσχει από καρκίνο.

Η μικρή θαυμάστρια είναι η Naomi Oakes η οποία ζει μαζί με την οικογένεια της στην Αριζόνα. Πρόσφατα η μικρή διαγνώστηκε με λευχαιμία και έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για την απαραίτητη νοσηλεία για έξι με εννέα μήνες με τους γονείς να προσπαθούσε μέσω μιας GoFundMe σελίδας προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν το ποσό των 30.000 δολαρίων για τα καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας.

naomi-oakes-taylor-swift

Τα Χριστούγεννα οι γονείς της Naomi της έδωσαν εισιτήρια να δει τη Swift στη συναυλία της τον Αύγουστο. Όμως λόγο της θεραπείας της θα χάσει την συναυλία.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Κυριακή, ο πατέρας της 11χρονης αποκάλυψε ότι το «Bad Blood» της Swift έχει γίνει το προσωπικό τραγούδι της κόρης του στον απόηχο της διάγνωσης της. Η Tay Tay συγκινήθηκε από την ιστορία της Naomi ότι έκανε τη δωρεά των  50.000 δολαρίων μαζί με το μήνυμα:

«Στην όμορφη και γενναία Ναόμι… Λυπάμαι που έχασε τη συναυλία, αλλά θα γίνουν πολλές ακόμα στο μέλλον. Τώρα, ας επικεντρωθούμε στο να γίνεις καλά! Στέλνω την μεγαλύτερη αγκαλιά μου σε σένα και την οικογένειά σου».

Αφήστε το σχόλιό σας