5.000 Θεατές αποθέωσαν την Άλκηστι Πρωτοψάλτη και την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Βράχων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσίασαν, το βράδυ της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου, μία μαγευτική μουσική βραδιά στα πλαίσια της περιοδείας της παράστασης «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή», της εξαιρετικά επιτυχημένης παράστασης του χειμώνα που συνέχισε το ταξίδι της κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
5.000 θεατές ανηφόρισαν, και μάλιστα από νωρίς, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», για να απολαύσουν από κοντά τις δύο σπουδαίες καλλιτέχνιδες!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, επί δυόμιση ώρες αδιάκοπα πάνω στη σκηνή, μοιράστηκαν με τον κόσμο τραγούδια και μελωδίες, ενέργεια και πάθος, συναίσθημα και συγκίνηση, σε μία μεγάλη γιορτή της μουσικής. Στο φινάλε μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνιδες κατέβηκαν από τη σκηνή και έγιναν στην κυριολεξία ένα με τον κόσμο τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί του.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή» που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου: με την συναυλία στις 15/9 στη ΔΕΘ και στις 17/9 στην Ξάνθη.

Αφήστε το σχόλιό σας