Οι Stereo Soul βγήκαν στη μουσική επιφάνεια της Ελλάδας πριν από ένα χρόνο ακριβώς μέσω του μουσικού παιχνιδιού X-FACTOR. Όσο περνάει όμως ο καιρός αυτά τα δύο αγόρια γίνονται όλο ένα και καλύτεροι… κι είναι επικίνδυνο πολύ!

Πριν από μερικές μέρες έγιναν τα γυρίσματα για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» και οι Stereo Soul ήταν καλεσμένοι της συγκεκριμένης εκπομπής που είχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη δεκαετία του 1980.

Ο Παναγιώτης κι ο Bradley δεν το έχουν κρύψει ότι είναι λάτρεις της εποχής εκείνης κι ακόμα και στα δικά τους live shows τραγουδάνε ένα μεγάλο μέρος από τέτοια τραγούδια που έχουν αφήσει στίγμα κατά την πάροδο των χρόνων.

Οι δύο φωνάρες, έκαναν ακριβώς αυτό που ξέρουν και τάραξαν το πλατό της εκπομπής, αλλά άφησαν και πολλά στόματα ανοιχτά με τις φωνητικές τους ικανότητες και τις πολύ ψηλές νότες που μπορούν να ακουμπήσουν… Φυσικά δεν έλειψε κι ο χορός που ο Παναγιώτης έδειξε ότι μπορεί εκτός του να τραγουδήσει, να χορέψει κιόλας!

Στο επόμενο διάστημα οι Stereo Soul, ετοιμάζουν το καινούργιο τους τραγούδι, διάφορα μικρά projects, αλλά και τις εμφανίσεις τους! Stay Tuned!

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μικρό απόσπασμα κι ακούγωντάς τους να τραγουδάνε το «I will survive» και το «Staying Alive»

Αφήστε το σχόλιό σας