Ο Παναγιώτης κι ο Bradley μας κάνουν τους Stereo Soul κι αυτά τα δύο αγόρια είναι έτοιμα για πολλά πράγματα.

Αφού κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο το πρώτο τους single «Οι Φόβοι του Πρίγκηπα» σε συνεργασία με το Θοδωρή Μαραντίνη, είναι έτοιμοι για το επόμενο που προβλέπεται αρκετά δυνατό.

Αυτή τη φορά το δισκογραφικό τους βήμα θα είναι με μία επανεκτέλεση του αγαπημένου «Ορκίσου» της Αλέξια όπου μέχρι και σήμερα το ακούμε στα clubs και στα ραδιόφωνα.

Το ορίτζιναλ τραγούδι έχει μία ιστορία 27 ολόκληρων χρόνων από τότε που το τραγούδησε για πρώτη φορά η τρομερή Αλέξια, σε μουσική του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και σε στίχους του Γιώργου Μίτσιγκα, αφού κυκλοφόρησε το 1990 στο άλμπουμ της «Έλα μια νύχτα»

Οι Stereo Soul έρχονται να προσθέσουν σε αυτό το τραγούδι μία ντίσκο αισθητική κι έναν dance ρυθμό που είναι, ίσως, μία από τις πετυχημένες συνταγές για το καλοκαίρι του 2017.

Τα παιδιά ετοιμάζονται ταυτόχρονα για κάποιες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κι από τη νέα σεζόν θα περιμένουμε το επόμενο κομμάτι τους που θα είναι εξολοκλήρου δικό τους και θα μας παρουσιάσουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν και που θα κυμαίνονται οι μουσικές επιλογές τους…

Αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου, θα παρουσιάσουν αυτό το κομμάτι στην έναρξη των live shows του δεύτερου X Factor.

«Μία είναι η αλήθεια. Ορκίσου να μη χωρίσουμε, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά… Ορκίσου, να μη γυρίσουμε ποτέ στα παλιά»

Αφήστε το σχόλιό σας