Με μια τεράστια περιοδεία στις πέντε ηπείρους, θα πέσει η αυλαία για μία από τις καλύτερες thrash metal μπάντες όλων των εποχών.

Είναι επίσημο, οι Slayer κρεμάνε τις κιθάρες τους και το κάνουν με μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία. Το συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1981, θα γράψει το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του, το οποίο θα ολοκληρωθεί με μια σειρά βιβλικών συναυλιών στις πέντε ηπείρους.

Δεν είναι ακόμα σαφές πότε και από πού θα ξεκινήσει η περιοδεία, μέχρι στιγμής μας έχουν δώσει μόνο ένα video teaser με την ανακοίνωση της περιοδείας, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω και στο οποίο περιλαμβάνονται εικόνες από όλη την καριέρα τους.

Ακριβώς όπως οι Sabbath, επέλεξαν έναν ωραίο τρόπο να αποχαιρετήσουν όλους τους fan, κάνοντας ένα μεγάλο tour πριν η αυλαία πέσει για μία από τις καλύτερες metal μπάντες όλων των εποχών.

Δείτε το video.

Το metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Huntington Park της Καλιφόρνια το 1981 από τους δυο κιθαρίστες του συγκροτήματος, Kerry King, Jeff Hanneman.

Η φήμη των Slayer αυξήθηκε το 1986, όταν κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Reign in Blood», το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το πιο «σκληρό» άλμπουμ στα χρονικά από το περιοδικό «Kerrang».

Οι Slayer συγκαταλέγονται ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους του αμερικάνικου Thrash Metal μαζί με τους Metallica, Megadeth και Anthrax.

Αφήστε το σχόλιό σας