Η τραγουδίστρια του «Come & Get It» λέει ότι το τραγούδι είναι για όλα όσα αισθάνεται και αντιπροσωπεύει το άλμπουμ στο σύνολό του

Η Selena Gomez μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single «Good For You» σε συνεργασία με τον rapper A$AP Rocky και αυτό μόνο μεγάλωσε την επιθυμία μας να ακούσουμε το επόμενο άλμπουμ της!

Η τραγουδίστρια είπε στο MTV News κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την τελευταία του δουλειά. Ειδικότερα, εξήγησε πόσο  το πρώτο single «Good For You» σημαίνει γι ‘αυτήν.

«Δεν ήταν εύκολο να επιλέξω το πρώτο single, γιατί αυτό για μένα είναι λίγο ‘ένα μεταβατικό άλμπουμ – είπε η SelenaΣυμμετείχα ενεργά στο δημιουργικό έργο της σύνταξης του παρόντος δίσκου.  Κάθε τι που τραγουδάω έχει να κάνει άμεσα με μένα και με την εμπειρία μου. Γι ‘αυτό έπρεπε να επιλέξουν ένα single που αντιπροσωπεύει το άλμπουμ στο σύνολό του.»

Η Selena είχε ήδη πει ότι αυτό το άλμπουμ θα είναι πολύ προσωπικό και το επιβεβαιώνει. «Αποφάσισα να εκθέσω τον εαυτό μου και να αγκαλιάσω αυτό που είμαι – είπε – δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν σημαίνουν τίποτα για μένα.»

Για την πραγματοποίηση του album η pop star ήταν σε θέση να υπολογίζει σε μια έμπειρη ομάδα τραγουδοποιών τους οποίος ευχαρίστησε. «Δούλεψα με υπέροχους μουσικούς και συγγραφείς – είπε – και γράψαμε το «Good For You» σε μόλις σαράντα πέντε λεπτά!».

Αναμένουμε την κυκλοφορία του άλμπουμ!

Αφήστε το σχόλιό σας