Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο hot εξώφυλλο που η pop superstar έχει κάνει μέχρι σήμερα…

Η Vogue, φιλοξενεί για πρώτη φορά την Selena Gomez στο εξώφυλλο της, χαριζοντάς μας μερικές απολαυστικές φωτογραφίες της πιο αγαπημένης του Instagram.

Η σούπερ ποπ σταρ, Selena Gomez κοσμεί το εξώφυλλο Απριλίου του Βίβλου της μόδας με ένα φλογερό κόκκινο και ροζ μαγιό, προαναγγέλλοντας επίσημα την έναρξη της άνοιξης.

Φωτογραφημένη από τον Mert Alas και Marcus Piggott η Selena μας χαρίζει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της.

View this post on Instagram

🔥 S E L E N A 🔥

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του «Hands to Myself», στη συνέντευξη που έδωσε το περιοδικό μίλησε την εξάρτησή της από το Instagram, το οποίο την έτρωγε και για τα προβλήματα της υχικής της υγείας που έχουν την επιβαρύνει.

«Με έτρωγε, ξυπνούσα και κοιμόμουν με το Instagram. Ήμουν πραγματικά εξαρτημένη και ένιωθα σαν να βλέπω πράματα που δεν ήθεά να δω, που δεν έπρεπε να με ενδιαφέρουν. Να γιατί τώρα είμαι για λίγο στην σικά». Σήμερα είναι βοηθός της που ανεβάζει φωτογραφίες στο προφίλ της.

«Έκλεγα στη σκηνή και δεν είχα πια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Νόμιζα ότι δεν ήμουν σε θέση να δώσω τίποτα στους οπαδούς μου». Κάτι που επηρεάζεται από τον λύκο, την αρρώστια που έχει η οποία της προκαλεί κρίσεις άγχους.

View this post on Instagram

Wearing @coach for @voguemagazine !!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

hostess vibes. Happy 4th everyone!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Οι πιο ωραίες φωτογραφίες της Selena Gomez στο Instagram

Αφήστε το σχόλιό σας