Selena Gomez & Taylor Swift
Selena Gomez & Taylor Swift

Η πρώην του Justin Bieber εμπνέεται από τη καλή φίλη και συνάδελφο της για το νέο της δίσκο και ίσως ηχογραφήσει και ένα ντουέτο με τον Skrillex

Η Taylor Swift ήταν η πηγή έμπνευσης για το νέο άλμπουμ της Selena Gomez.

Έτσι δήλωσε η ίδια στο MTV News USA, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Νέας Υόρκης, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της φιλανθρωπικής συναυλίας για τη Unicef. Η Gomez τραγούδησε ένα cover στο πρόσφατο single της Swift – «I Knew You Were Trouble» – και ένα cover του «Cry Me A River» του Justin Timberlake, πιθανότατα αφιερωμένο στον Bieber.

Η Selena θεωρεί τη Taylor ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, και γι’ αυτό δεν είναι εμπνέεται μόνο από τη μουσική της, αλλά και ό, τι κάνει. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός από το Τέξας είπε ότι θα χαρεί να συνεργαστεί με τη star της country και ελπίζει να έχει σύντομα την ευκαιρία να ηχογραφήσουν κάτι μαζί.

Εκτός από την Taylor Swift, η Gomez είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ η μουσική του Skrillex και παραδέχθηκε ότι άντλησε έμπνευση από τον βασιλιά της dubstep για το επόμενο άλμπουμ της. Ο Sonny Moore aka Skrillex έκανε το soundtrack του «Spring Breakers» – ταινία με πρωταγωνίστρια τη Selena Gomez μαζί με την Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine και James Franco – και η τραγουδίστρια είπε ότι είχε υπνωτιστεί από αυτό το είδους και ήθελε να τον μάθει καλύτερα.

Η Selena ήθελε να συμμετάσχει ο Skrillex στο νέο της άλμπουμ, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό, γιατί αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με τη δουλειά του*.

Η νέα δουλεία της Selena Gomez, αναμένεται τον Μάρτιο και αποτελεί συνέχεια στο «When the Sun Goes Down».

* Προσωπικά και καλά έκανε. Έλεος…

Αφήστε το σχόλιό σας