Η Selena Gomez χάρηκε με το κομπλιμέντο του Justin Bieber στο Met Gala;
Justin Bieber / Selena Gomez

Ή τουλάχιστον έτσι ορκίζεται η πηγή!

Χθες ο Justin Bieber εξέπληξε τους πάντες, δηλώνοντας ότι βρήκε «θαυμάσια»την πρώην του Selena Gomez στο Met gala. Όπως φαίνεται η υπέροχη Selena εκτίμησε τη φιλοφρόνηση… και ήδη ονειρεύεται μια αναδρομή στο παρελθόν!

Αλλά ας μείνουμε προσγειωμένοι. Για την ώρα η Selena Gomez δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις, αλλά μια πηγή είπε στο HollywoodLife πως η τραγουδίστρια ήταν «πολύ χαρούμενη» από το σχόλιο  του πρώην της.

«Selena ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με το look της στο Gala Met – είπε ο insider – Λάτρεψε όλες τις φωτογραφίες που έχουν βγει στις εφημερίδες, είναι ευχαριστημένη με την εμφάνισή της, ειδικά από όλα τα άσχημα σχόλια που άκουσε για την φυσική της κατάσταση».

Και δεν είναι μόνο αυτό.  «Το σχόλιο του Justin ήταν το κερασάκι στην τούρτα – είπε η πηγή – Θέλω να πω, δεν είπε, για παράδειγμα, πόσο όμορφη ήταν η Kendall; Η Selena αισθάνεται σαν να κέρδισε το Met Ball».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Selena θα εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Justin και υποφέρει πολύ να τον βλέπει πάντα με όμορφα μοντέλα.

Είμαστε πολύ περίεργοι να ακούσουμε τη γνώμη της Selena σχετικά με αυτές τις δηλώσεις…

Αφήστε το σχόλιό σας