Σημειώστε την ημερομηνία: Στις 20 Ιουλίου οι Scorpions θα εμφανιστούν ζωντανά στην Ελλάδα!

Οι θρυλικοί Scorpions γιορτάζουν μισό αιώνα ζωής περιοδεύοντας σε επιλεγμένες πόλεις ανά την υφήλιο με το «The 50th Anniversary World-Tour».

Αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα που προήλθαν από την ευρωπαϊκή ήπειρο, οι Scorpions απογειώθηκαν και προσγειώθηκαν ακολούθως στο πάνθεον της rock μουσικής με δύο σημαντικές κυκλοφορίες, το «Rock You Like A Hurricane» (Harvest / EMI, 1984) και το «Wind Of Change» (Mercury, 1990).

Ο Rudolf Schenker, ο Klaus Meine και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας θα επισκεφθούν για πολλοστή φορά τα ελληνικά εδάφη, στα οποία δείχνουν σταθερή προτίμηση τα τελευταία έτη.

Το «Ejekt Festival», που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο με πλήθος γνωστών ονομάτων της διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής, προσθέτει – έστω ανεπίσημα – στο line up της εφετινής διοργάνωσης ένα σημαντικό γκρουπ προσφέροντας στους Έλληνες λάτρεις της rock και της metal μία αξέχαστη εμπειρία.

Η μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση των Scorpions στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Tae Kwon Do» στο Παλαιό Φάληρο.

Η προπώληση των πολυζήτητων εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε!

Αφήστε το σχόλιό σας