Οι Rolling Stones ρόκαραν την Κούβα: Δείτε φωτογραφίες και πλάνα από το ιστορικό show

«Hola Habana, buenas noches mi gente de Cuba»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Χιλιάδες Κουβανοί χόρεψαν χθες το βράδυ στους ρυθμούς των Rolling Stones στη συναυλία που έδωσε το θρυλικό ροκ συγκρότημα στην Αβάνα.

Την Παρασκευή το βράδυ, οι Rolling Stones ανέβηκαν στη σκηνή του Ciudad Deportiva στην Αβάνα, Κούβα, δίνοντας την πρώτη τους συναυλία στη χώρα, η μεγαλύτερη που έχει γίνει και μάλιστα δωρεάν. Μια πραγματικά ιστορική στιγμή.

rolling.stones.cuba.4 rolling.stones.cuba.5

Σύμφωνα με το Reuters ορισμένοι θαυμαστές του ροκ συγκροτήματος άρχισαν να συγκεντρώνονται 12 ώρες πριν από την ώρα που θα άρχιζε η συναυλία, ενώ υπολογίζεται ότι αυτοί που την παρακολούθησαν ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο.

CecY8GcXEAQTdtl

rolling.stones.cuba.7 rolling.stones.cuba.2

upl56f64487a98faupl56f64464338f6

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Mick Jagger χαιρέτησε το πλήθος στα ισπανικά, λέγοντας, «Hola Habana, buenas noches mi gente de Cuba» («Hello Αβάνα, καλό βράδυ, λαέ της Κούβας»).

rolling.stones.cuba.6

Η μπάντα στη συνέχεια ξεκίνησε με το «Jumpin Jack Flash», το οποίο είχε ηχογραφηθεί για πρώτη φορά το 1968 όταν οι Κουβανοί θαυμαστές της ροκ αντήλλασσαν υπό συνθήκες μυστικότητας πειρατικούς δίσκους βινυλίου με τον κίνδυνο να σταλούν σε μπριγάδες αγροτικής εργασίας για να γιατρευτούν από την «ιδεολογική παρέκκλιση».

973210_16435748

3500

Σύμφωνα με τα βίντεο δημοσιεύτηκαν στο Instagram, ακούστηκαν επίσης τα, «Paint It, Black», «All Down The Line» και «It’s Only Rock n Roll».

Αφήστε το σχόλιό σας