Δύο εξώφυλλα και αποκαλύψεις για την Rita

H Rita Οra φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού Marie Claire σε Καλοκαιρινό mood και έκανε αποκαλύψεις…

Η τραγουδίστρια του «Poison» επιτέλους μιλήσει σχετικά με το γιατί χώρισε με τον Calvin Harris.

Η Rita Οra αποκάλυψε πως έφτασε σε ένα σημείο που απλά ειδωλοποιήσει τον Calvin. Όπως είπε στη συνέντευξη στο Marie Claire, «Υπήρχε ένας λόγος χώρισα μαζί του, και υπήρχε λόγος που είμαι σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, όπου νιώθω σαν να έχω τόση μουσική ελευθερία και δεν χρειάζεται να το εξηγήσω σε κανέναν».

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Ήταν περισσότερο ένα πράγμα, όπου ήμουν σε δέος. Ήμουν σε εκείνο το σημείο στη σχέση μου, όπου ένιωθα ότι δε θα μπορούσε να κάνει κανένα λάθος. Νόμιζα ότι με κρατούσε και ότι ποτέ δεν θα με κατεύθυνε λάθος. Αλλά τότε το «I Will Never Let You Down» κυκλοφόρησε και όλα άρχισαν να γίνονται λίγο περίεργα. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή οι δουλειά αναμείχθηκε με τα προσωπικά ή τι.»

View this post on Instagram

@marieclairemag

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Ο Calvin όπως είναι γνωστό εμπόδισε την Rita από το να τραγουδήσει το «I Will Never Let You Down» στα Teen Choice Awards και αργότερα είπε ότι είχε «έναν πάρα πολύ καλό λόγο για να το κάνει».

Όμως, παρά τον χωρισμό η Rita είπε πως αγαπά να ερωτεύεται «Φοβάμαι να είμαι μόνη… Δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ αυτό, το ξέρεις. Δεν ντρέπονται να το παραδεχτώ. Ελπίζω μόνο να μην είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ.

Rita-Ora-Marie-Claire-Magazine.jl.061515

Μερικές φορές η αγάπη σε κάνει να νιώθεις τρελός. Και αυτό είναι το συναίσθημα που έχουμε ως κορίτσια, μόνο να έχεις αυτό το συναίσθημα, ακόμα και για πέντε δευτερόλεπτα, είναι σαν κρακ. Θέλω να πω, δεν το συγκρίνω με αυτό, αλλά ξέρετε τι εννοώ. Είναι σαν να τρως με άνεση.

Η Rita αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν είχε ταράζει πάντα κόκκινο χαλί με τις εμφανίσεις της και είχε ένα μικρό βρώμικο παρελθόν ως έφηβη.

View this post on Instagram

@marieclairemag U.S Cover 2! #julyissue

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Αφήστε το σχόλιό σας