Η popstar από τα Μπαρμπάντος  είναι η καλλιτέχνης με τα πιο πολλά views στο YouTube.

Μπορεί ο Justin Bieber να είναι ο πρώτος που ξεπέρασε τους 40 εκατομμύρια followers στο Twitter, αλλά η Rihanna τον εκθρόνισε από την κορφή του YouTube και έγινε αυτή ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα views.

Το κανάλι της Rihanna στη δημοφιλή πλατφόρμα από όταν άνοιξε τον Μάη του 2009 μέχρι σήμερα έχει 3,784,030,789 views. Ενώ το επίσημο κανάλι του Bieber που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς 3,782,989,210 views.

Η Riri δεν έχει ξεπεράσει τον Justin μόνο στις προβολές αλλά και στις συνδρομές χρηστών. Με video όπως τα «Only Girl (In The World)», «We Found Love» και το «Man Down,» η Rihanna έχει προσελκύσει 8,7 εκατομμύρια συνδρομητές, σε σύγκριση με 4,9 εκατομμύρια του Bieber.

Η πορεία της Rihanna για τη κορφή του YouTube δεν έγινε χωρίς κόντρες. Το 2011 η Γαλλία είχε απαγορεύσει το «We Found Love», επιτρέποντας την προβολή του στην τηλεόραση μόνο αργά το βράδυ. Οι συζητήσεις γύρω από τα βίντεο της τράβηξε τη προσοχή του κόσμου και, κατά συνέπεια, περισσότερες προβολές στο YouTube για αυτά.

Αφήστε το σχόλιό σας