Η Alessia Cara διηγείται τη στιγμή που συνάντησε το είδωλό της Rihanna, για την οποία δούλεψε σε μερικά τραγούδια του R9!

Update: H Alessia λίγες ώρες μετά διαψεύδει τις δήλώσεις της με ένα tweet, λέγοντας πως τα τραγούδια που είχε κάνει ήταν για το ANTi και όχι για το νέο άλμπουμ.

Το R9 είναι στα σκαριά! Το επιβεβαιώνει η νεαρη ιταλοκαναδέζα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Alessia Cara, η οποία διηγείται με ενθουσιασμό τη συνάντησή της στο στούντιο με την αστέρα από τα Μπαρμπάντος.

Η Rihanna έχει ένα 2016 γεμάτο επιτυχημές, με το άλμουμ ANTi, της περιοδείας που ακολούθησε και άλλων δραστηριοτήτων.

Η σούπερ σταρ από τα Μπαρμπάντος δεν σταματά και σύμφωνα με όσα λέει η Alessia Cara έχει ήδη στα σκαρία το follow-up του ANTi, R9. Η Alessia σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τη RiRi για να γράψει κάποια κομμάτια του νέου άλμπουμ. Αυτό συνέβη πέρυσι.

Γνώρισα Rihanna και ήταν πραγματικά παράλογο. Δεν έβγαλα μια φωτογραφία μαζί της, μόλις την είχα γνώρισα και ήταν υπέροχα. Συνέβη επειδή είχα την ευκαιρία να δουλέψω στο άλμπουμ της, κάτι πραγματικά τρελό. Πρακτικά μπήκα, και – γεια, χαίρομαι που σε γνωρίζω, σε λατρεύω! – και σε εκείνο το σημείο έκανα τα δικά μου και πήγα. Ήταν υπέροχο…

… Πλησίασα για να την σφίξω το χέρι και αντ ‘αυτού αυτή με αγκάλιασε… ήταν τόσο γλυκιά … Μου αρέσει η Rihanna, είμαι παθιασμένη, το γεγονός και μόνο της συνάντησης ήταν παράλογο, δεν ήθελα ούτε μια φωτογραφία γιατί εκείνη η στιγμή αποτυπώθηκε στο μυαλό μου

https://twitter.com/RonnyErickson/status/849018356632092672

Με λίγα λόγια, η Rihanna έχει ήδη αρχίσει την ηχογράφιση του R9, μπορεί ακόμα να έχει ολοκληρωθεί.Αν θα το ακούσουμε πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους; Τίποτα δεν αποκλείεται.

Αναμένουμε…

Αφήστε το σχόλιό σας