Η Rihanna είναι επίσημα η best-selling digital singles artist όλων των εποχών
Rihanna

Η Rihanna είναι η πρώτη καλλιτέχνης που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια πιστοποιημένα τραγούδια από την RIAA.

Η Recording Industry Association of America (RIAA) ανακοίνωσε πως η Rihanna έχει πουλήσει τα περισσότερα digital singles από κάθε άλλον καλλιτέχνη ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια χρυσά & πλατινένια πιστοποιημένα τραγούδια.

Γίνεται έτσι  η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία της RIAA που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια Digital Singles και έλαβε το βραβείο ορόσημο Digital Singles Award.

Η Rihanna έχει κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ σε 10 χρόνια, το πρώτο ήταν το Music of the Sun και κυκλοφόρησε το 2005. Τα τελευταία έξι άλμπουμ έχουν όλα χαρακτηριστεί πλατινένια. Η ίδια έχει πουλήσει 7.500.000 άλμπουμ στις Η.Π.Α.

«Έχουμε δώσει βραβεία σε καλλιτέχνες για σχεδόν 60 χρόνια, αλλά είναι σπάνιο να έχουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε ένα ορόσημο όπως αυτό που έφτασε η Rihanna», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της RIAA, Cary Sherman. «Συγχαρητήρια στην Rihanna! Ξεπεράσει όχι μόνο το ορόσημο 100.000.000 της RIAA, αλλά και είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που το κάνει. Είναι ένα ιστορικό επίτευγμα και μια απόδειξη μιας εξαιρετικής καριέρας».

Το πιο πρόσφατο single της «Bitch Better Have My Money», έχει γίνει ήδη πλατινένιο. Το προηγούμενο single «FourFiveSeconds» είναι 2 φορές πλατινένιο. Το super hit «We Found Love» έχει χαρακτηριστεί 9 φορές πλατινένιο και τα «Stay», «What’s My Name» και «Only Girl (In The World)», έχει γίνει 6 φορές πλατινένιο.

Αφήστε το σχόλιό σας