Η Rihanna είναι σίγουρα η βασίλισσα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, δεν υπάρχει αμφιβολία…

Αφού πρώτα σκανδάλισε με look hot & sexy (αλλά κυρίως χωρίς σουτιέν!), η Rihanna συνεχίζει καλώς ή κακώς να μας κάνει να μιλάμε γι’ αυτή.

Σαν μια fashionista πήγε σε όλες τις παρουσιάσεις που την ενδιέφεραν , στρέφοντας σε κάθε της βήμα όλα τα φλας πάνω της, ενώ η μαγευτική παρουσία της προκάλεσε τον όλεθρο μεταξύ της ασφάλειας και της ομάδες δημοσίων σχέσεων. Η Telegraph αποκάλυψε ότι οι τακτικοί της μόδας, όπως Ines de la Fressange φαίνεται να μπλοκάρουν την είσοδο στα παρασκήνια Stella McCartney, λόγω της παρουσίας της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπάντος!

Εκείνη, εν τω μεταξύ, απολάμβανε να το παίζει super VIP…

Φυσικά, πάντα από την πρώτη σειρά, παρακολούθησε την επίδειξη μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-15 της συλλογή που σχεδιάστηκε από την κόρη του Paul McCartney, στη συνέχεια χαμογελώντας φωτογραφήθηκε με τη σχεδιάστρια και φίλη Cara Delevingne!

Η διασκέδαση συνεχίστηκε ακόμη και στην πασαρέλα για τον οίκο Chanel, που ο Karl Lagerfeld παρουσίασε στο Grand Palais που μετατράπηκε για την περίσταση σε ένα τεράστιο ποπ σούπερ μάρκετ!

Η Rihanna φαίνεται να το διασκεδάζει με τα supermodel Cara και Joan Smalls… μέσα στο καλάθι αγορών!

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού θα κλείσει την Τετάρτη με τα show των Louis Vuitton, Miu Miu και Hermès. Θα συνεχίζει να εντυπωσιάζει η RiRi;

Αφήστε το σχόλιό σας