Οι Rage Against the Machine μισούν τους Limp Bizkit περισσότερο απ’ ό, τι εσύ.

Οι Limp Bizkit πάντα δήλωναν την αγάπη τους και το χρέος τους προς τους Rage Against the Machine. Το συγκρότημα του Fred Durst έχει παίξει ζωντανά για χρόνια κλασσικά τραγούδι των RATM όπως το «Killing In The Name Of» και ο Fred έχει δηλώσει ότι κατά κάποιο τρόπο μερικοί στίχοι «άλλαξαν την ζωή μου». Όμως η αγάπη αυτή δεν είναι αμοιβαία. Ο μπασίστας των Rage Against the Machine, Tim Commerford, με δήλωσή του στο Rolling Stone ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι ενέπνευσε συγκροτήματα όπως οι Limp Bizkit!

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τους Limp Bizkit, πραγματικά, – δήλωσε ο μπασίστας στο Rolling Stone – Με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα γνωρίζοντας ότι ενέπνευσα αυτή τη σκατά μουσική.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tim Commerford φανερώνει την έλλειψη εκτίμησης για Limp Bizkit. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τη διαμαρτυρία του στα MTV Video Awards το 2000, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί για τη νίκη του video του συγκροτήματος του Fred Durst με το βίντεο «Break Stuff» (υποψήφιοι ήταν και οι RATM με το «Sleep Now In The Fire»).

Αφήστε το σχόλιό σας