Νέο single μέσα από την νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»

H P!nk ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο single της «Just Like Fire» που θα ακούγεται στη νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη», το σίκουελ του «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Το τραγούδι αποτελεί το νέο της single μετά από 3 χρόνια απουσίας, και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 15 Απριλίου, ενώ το βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία του Dave Mayers θα είναι έτοιμο το Μάιο.

Το «Just Like Fire» το έγραψε η P!nk μαζί με τους Max Martin, Shellback and Oscar Holter, οι οποίοι έκαναν και την παραγωγή ειδικά για την ταινία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η P!nk έχει γράψει κομμάτι για ταινία. Το «Just Like Fire» θα ακούγεται στην ταινία, ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και στο soundtrack, του οποίου το original score έχει συνθέσει ο Danny Elfman.

«H Αλίκη Μέσα Από τον Καθρέφτη» είναι μια νέα περιπέτεια των κλασικών ηρώων του Lewis Carroll: τους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carterκαι Sacha Baron Cohen.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Στην νέα ταινία θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου και σε 3D.

Αφήστε το σχόλιό σας