Η τραγουδίστρια του «I Kissed A Girl» χρησιμοποίησε ζώα στο video clip που έχει επικριθεί από την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων.

Η Katy Perry  κατακρίνεται από την PETA,  οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, με το τελευταίο της video clip «Roar» να είναι η πηγή του κακού.

Σύμφωνα με την PETA τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν για το νέο video clip της Katy Perry πιστεύεται πως έχουν υποστεί κακοποίηση, ενώ και η εταιρεία που παρέχει τα ζώα έχει αμφίβολο ιστορικό.

Η τραγουδίστρια του «Firework» χρησιμοποίησε διάφορα ζώα στο κλιπ και η εκπρόσωπος της οργάνωσης, Merrilee Burke στη Daily Star δήλωσε πως η :«Η Serengeti Ranch, η έκθεση ζώων που παρείχε τα ζώα για το εν λόγω video, έχει περάσει από έλεγχο από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ 22 φορές από το 2001» και πρόσθεσε.

«Τα ζώα που χρησιμοποιούνται για την ψυχαγωγία του κόσμου, υπομένουν τρομακτική σκληρότητα και υποφέρουν από ακραίο εγκλεισμό και βίαιες εκπαιδευτικές μεθόδους. Συχνά νιώθουν πιεσμένα και ανήσυχα όταν τα μεταφέρουν και τα εξαναγκάζουν σε άγνωστες ή τρομακτικές καταστάσεις».

Το «Roar» πάντως για την ώρα βρίσκεται στη κορυφή του Βρετανικού Chart.

Αφήστε το σχόλιό σας