Προκειμένου να δώσει εικόνα στο νέο της τραγούδι «Έλα Γρήγορα», η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε στο ρυθμό των στίχων του πλάι στο κύμα.

Η Πέγκυ Ζήνα πραγματοποίησε πρόσφατα τα γυρίσματα για την οπτικοποίηση του νέου της single «Έλα Γρήγορα», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, σε παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής.

Το κομμάτι διαδέχεται μία ακολουθία κυκλοφοριών («Μόνη Καρδιά», «Με Την Πλάτη Στον Τοίχο», «Αυτό Ζητάω Μόνο») που θα απαρτίζουν την καινούρια δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας. Ο Θανος Παπανικολάου υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε στο ρυθμό των στίχων του «Έλα Γρήγορα» στο Λαγονήσι στις αρχές Οκτωβρίου. Το πρώτο δείγμα από το μοντάζ μόλις έγινε διαθέσιμο και παρακάτω μπορείτε να το παρακολουθήσετε, προτού απολαύσετε τις επόμενες ημέρες το πολυαναμενόμενο video clip ολόκληρο.

Από τις 23 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Vogue» της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τους Λούκα Γιώρκα, Χριστίνα Ράλλη, Μιχάλη Μόσχου και τους The Bee Jizz Band.

Πατήστε εδώ και ακούστε
το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα,
«Έλα Γρήγορα»
!

Αφήστε το σχόλιό σας