Ένας απόλυτα σύγχρονος ήχος, όπου η elettronica διαμορφώνει μια κομψή συνένωση με τη φωνή, ενώ οι ρυθμοί παίζουν μεταξύ τους σε συνεχή αντίθεση.

Ένα παράξενο χάπι και η σχέση μεταξύ δύο εραστών μετατρέπεται σε ένα λυσεργικό όνειρο, ανάμεσα σε φανταστικά οράματα, σκοτεινές ατμόσφαιρες και videogames από τη δεκαετία του 80. Η Patricia Manfield «μεταμορφώνεται» στη Hēir για το «Threads», το πρώτο single με το οποίο η blogger και στυλοβάτης του street style ξεκινά τη μουσική της καριέρα.

Ένα τραγούδι που εντυπωσιάζει με τις αντιθέσεις του, που η ρυθμική αναπήδηση σε ένα παιχνίδι αναφορών και που η elettronica γίνεται το τέλειο χαλί για τη φωνή της Patricia. Ένας απόλυτα σύγχρονος ήχος για ένα κομμάτι που μιλάει για αλληλεπικαλυπτόμενες αναμνήσεις – την έννοια των Threads, στην πραγματικότητα – όπου η μουσική γίνεται ο καθρέφτης για να απεικονίσει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το όνειρο και την πραγματικότητα. Ένας ύμνος στη σύγχρονη αγάπη και και στην εφηβεία, όπου τα βιντεοπαιχνίδια γίνονται μια μεταφορά των επιπέδων που είναι απαραίτητο να ξεπεράσει κανείς για να επιτύχει την ταυτότητά του.

Patricia Manfield

Το Threads είναι το πρώτο single από το Daddy Issues, το άλμπουμ με το οποίο η Patricia παρουσιάζεται στη μουσική σκηνή με το ακρωνύμιο Hēir: γραμμένο εξ ολοκλήρου από τη νεαρή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, ο δίσκος είναι μια ταραχώδης ομολογία μπροστά στον εαυτό της και στους άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της, μια έντιμη συζήτηση με τον εαυτό της και στο δρόμο προς την ενηλικίωση.

Και στο spotify για όσους θέλουν να το προσθέσουν στη λίστα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας