Ελπίζουμε να μην είναι σαν το Age of Extinction

Θα χορτάσουμε Transformers. Η μάχη Autobot – Decepticon συνεχίζεται στη μεγάλη οθόνη με τρις νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα σε μια τριετία. Έτσι σύμφωνα με το deadline, το Transformers 5 θα είναι στις αίθουσες στις  23 Ιουνίου, 2017. Το Transformers 6, στις 8 Ιουνίου του 2018 και το Transformers 7 στις 28 Ιουνίου του 2019.

Ο Michael Bay αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης του Transformers 5, αλλά σε μια συνέντευξή του στο Rolling Stone είπε  ότι η πέμπτη συνέχεια θα είναι η τελευταία του (πάλι καλά). Το  Transformers: Age of Extinction κατάφερε να φέρει σε πάνω από $ 1 δισεκατομμύριο σε παγκόσμιο επίπεδο παρά το γεγονός ότι ήταν η χειρότερη της σειράς. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε πως οι συνέχειες θα είναι καλύτερες αν και η Paramount ξέρει ότι μπορεί να γεμίσει τις αίθουσες με αυτές τις ταινίες είναι δεν είναι καλές.

Παρόλα αυτά, το Transformers 5 θα έχει μια διαφορετική προσέγγιση, με το σενάριο να προέρχεται από από μια σεναριογραφική ομάδα και όχι από έναν ή ένα δίδυμο σεναριογράφων.

Αναμένουμε…

Αφήστε το σχόλιό σας