Οι One Direction μιλάνε για αντίο του Zayn… και το νέο άλμπουμ!

Τα αγόρια είπαν κάποιες λεπτομέρειες στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς τον Zayn στο The Late Late Show με τον James Corden

Οι One Direction μιλάνε για αντίο του Zayn… και το νέο άλμπουμ!
One Direction @ The Late Late Show with James Corden

Οι One Direction επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται για το νέο τους άλμπουμ και είπαν κάποιες λεπτομέρειες για την αποχώρηση του Zayn από την μπάντα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεοπτική συνέντευξη τους σαν τετράδα πια – που έγινε στο The Late Late Show με τον James Corden – οι Harry, Liam, Louis και Niall ξεκαθάρισαν τα πράγματα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση με τον Zayn.

«Με αυτόν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα – δήλωσε ο Louisαλλά έχουμε κρατήσει καλές σχέσεις». Φυσικά, είναι αδύνατο να μην σκεφτούμε τις κόντρες στο twitter μεταξύ των δύο και του Naughty Boy… ο Louis, ωστόσο, τόνισε ότι πλέον «όλα λύθηκαν».

tumblr_nmfr2vtjlW1slqoqlo1_250

Και ο Liam είπε την γνώμη του. «Στην αρχή ήμασταν λίγο θυμωμένοι και φυσικά ξαφνιασμένοι – παραδέχτηκε – αλλά όλοι υποθέσαμε ποια ήταν η ψυχική κατάσταση του Zayn.Αγαπούσε κάποια μέρη της δουλειάς μας και μισούσε άλλα. Αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις, μερικές φορές είναι καλύτερα να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο».

Ο Niall καθησύχασε τους οπαδούς και είπε ότι η μπάντα αυτήν την περίοδο είναι πιο ενωμένη από ποτέ. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το πώς πάνε τα πράγματα. Οι συναυλίες της περιοδείας πάνε υπέροχα, οι οπαδοί το αξίζουν όλο αυτό. Είναι πραγματικά φανταστικό».

Και το νέο άλμπουμ;

«Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε το νέο άλμπουμ – δήλωσε ο Niallνα κάνουμε και άλλες περιοδείες και πολλά άλλα πράγματα».

Εν ολίγοις είναι γεμάτοι ενέργεια… Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη στο Late Late Show.

Αφήστε το σχόλιό σας