Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι των One Direction από το νέο άλμπουμ και μάθε ποτε θα κυκλοφορήσε ο νέος τους δίσκος.

Η επιστροφή των One Direction είναι εδώ … και τα αγόρια μόλις έδωσαν δωρεάν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι για να το γιορτάσουν!

Οι αστέρες του ‘You & I’ έκαναν την ανακοίνωση έκπληξη σήμερα, επιβεβαιώνοντας ότι το νέο τους studio album ονομάζεται ‘Four‘ και δίνουν στους fans μια γεύση από τη νέα τους μουσική, επιτρέποντάς τους να κατεβάσουν το τραγούδι ‘Fireproof‘ δωρεάν από το επίσημο site τους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το τέταρτο άλμπουμ μας, FOUR!» έιπαν οι One Direction στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας. «Έχουμε δουλέψει απίστευτα σκληρά γράφοντας και ηχογραφώντας το ενώ ήμασταν στο δρόμο και δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την υποστήριξή σας. Σαν ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για όλα όσα παιδιά έχετε κάνει για εμάς θέλαμε να σας δώσουμε το « Fireproof », είναι ένα κομμάτι από το άλμπουμ και μπορείτε να το πάρετε δωρεάν τώρα.»

Το Four αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, ένω είναι ήδη διαθέσημο για pre-order!

Οι φήμες λένε ότι ο Naughty Boy έχει επίσης συνεγαστεί με τα αγόρια σε ένα τραγούδι για το δίσκο που ονομάζεται «One Chance To Dance» , μετά τις ηχογραγήσεις του με τον Zayn Malik.

Αφήστε το σχόλιό σας