Η οικονομική έκθεση της Sony προδίδει το νέο άλμπουμ του Calvin Harris

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ενδιαφέρον τρόπος για να ανακοινώσεις ένα νέο άλμπουμ.

Οι φίλοι και όχι μόνο του Σκωτσέζου παραγωγού/DJ Calvin Harris λαμβάνουν μια ωραία είδηση από μια απροσδόκητη πηγή. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη οικονομική έκθεση της Sony, ο Harris πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ το επόμενο έτος. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του, Funk Wav Bounces Volume 1. Από τότε βέβαια δεν έχει μείνει άπραγος αφού κυκλοφόρησε αρκετά κομμάτια, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι η μεγάλη επιστροφή του.

Κοιτώντας χαμηλά στην σελίδα 11 της οικονομικής έκθεσης της Sony, βλέπουμε ότι το όνομα του Harris είναι παρών στα αξιοσημείωτα έργα που θα κυκλοφορήσουν το τρίμηνο που ολοκληρώνεται στις 20 Ιουνίου 2019. Το όνομα του άλμπουμ δεν έχει ανακοινωθεί αλλά με οδηγό αυτή την ημερομηνία, φαίνεται ότι αρκετά σύντομα θα έχουμε νέες πληροφορίες.

Μαζί με το όνομα του Calvin στη λίστα βλέπουμε και τα ονόματα των Khalid, P!nk, DJ Khaled, Bruce Springsteen, BTS, Mark Ronson, Chris Brown, Tyler The Creator και Vampire Weekend. Γενικά, η Sony θα φέρει μεγάλα έσοδα στους επενδυτές της τους προσεχείς μήνες.

Ωστόσο, αυτός είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να διαρρεύσουν τα επερχόμενα άλμπουμ που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Δείτε και αυτό:

Ο Calvin Harris δίνει νέα πνοή στο «I’m Not Alone» δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Αφήστε το σχόλιό σας