«Εντελώς διαφορετικό άτομο», υποστηρίζει η Selena Gomez ότι νιώθει στη νέα ζωή της.

Η Selena Gomez φιλοξενείται στο τεύχος Οκτωβρίου της αμερικανικής έκδοσης για το περιοδικό «ELLE».

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι μετακόμισε στην Κομητεία του Orange, νότια του Λος Άντζελες και μιλά για τη νέα ζωή της.

«Αυτή τη στιγμή, αισθάνομαι πολύ σίγουρη για το πού είμαι, δεν αισθάνομαι ακανόνιστη ή συναισθηματικά ασταθής ή ότι μήπως δεν μπορώ να χειριστώ τα συναισθήματά μου, όπως συνήθιζα. Καταλαβαίνω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο», εξηγεί.

Όπως αναφέρει, τη στιγμή που έκλεισε τα 26, στις 25 Ιουλίου, ένιωσε πράγματι 26 ετών και αποκάλεσε το συναίσθημα αυτό τόσο «γαλήνιο» όσο και «παράξενο».

Selena Gomez - Demi Lovato - Hit Channel

Η απομάκρυνση από τους παπαράτσι, οι οποίοι ακολουθούσαν κάθε κίνησή της στο Λος Άντζελες, είναι θεόσταλτο δώρο για τη Selena Gomez. Πλέον, δουλεύει πυρετωδώς για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της.

«Νομίζω ότι όλα στη ζωή μου έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, με πολύ καλό τρόπο. Επιστρέφω στην απλότητα. Αυτή ήμουν πάντα. Δε λέω, “αισθάνομαι το καλύτερο που ένιωσα ποτέ”. Λέω, “είμαι ακριβώς όπου είμαι και είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι σε αυτήν την κατάσταση”.»

Η Selena Gomez σχολιάζει ότι ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό της και πως παρατηρεί μεγάλη διαφορά από τότε που ήταν 20 ετών σε σύγκριση με το σήμερα, που είναι 26 ετών. «Νιώθω εντελώς διαφορετικό άτομο», λέει. «Νομίζω ότι έκαναν συγκεκριμένα πράγματα, επειδή νόμιζα ότι έπρεπε.»

Η pop star σχεδιάζει μία διαφορετική ζωή για τον εαυτό της στην Κομητεία του Orange και κάνει σιωπηλά πρακτική στο «A21», ένα παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ενάντια στο σωματεμπόριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας