Τέλως στο χόρτο, είναι ερωτευμένη και έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της single, «Malibu», στις 11 Μαΐου. Η νέα Miley έρχεται

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει δίσκο από το 2015, αλλά για την Miley Cyrus πάντα μπορείς να πεις κάτι. Η κριτής του The Voice, ήταν μεταξύ των πιο σκληρών υποστηρικτών της Χίλαρι Κλίντον στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ (το video που κλαίει μετά την ήττα έγινε viral), για να μην μιλήσουμε για τις προσπάθειές της τα δικαιώματα των ζώων και την υποστήριξη τις τελευταίες εβδομάδες στην αδερφή της Noah, που κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα για την πρών αστέρα της Disney να επιστρέψει στο πρώτο της πάθος, τη μουσική και με μια μεγάλη συνέντευξή της στο Billboard ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το μέλλον.

Η νέα ζωή της Miley Cyrus
Miley Cyrus / Μάιλι Σάιρους

Το νέο της single, «Malibu», θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Ένα τραγούδι αγάπης για τον σύντροφό της Liam Hemsworth, κάτι που «οι άνθρωποι δεν περιμένουν, και ποτέ δεν έχω κάνει στο παρελθόν», είπε. I never would’ve believed you, If three years ago you told me, I’d be here writing this song, It’s a brand new start, A dream come true, In Malibu, τραγουδάει η Miley στους στίχους του τραγουδιού.

Είμαστε προφανώς μακριά από τις ιστορίες για τα νεκρά ζώα του τελευταίου δίσκου. Νέα μουσική και νέος τρόπος ζωής: «Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Μου αρέσει να περιβάλλουμαι από ανθρώπους που με κάνει να νιώθω καλύτερα, που με κάνουν να εξελίσσομαι και συνήθως δεν είναι τα φτιαγμένα άτομα. Θέλω να μείνω καθαρή, τώρα ξέρω ακριβώς τι θέλω να είμαι».

Η εποχή του strap on κατά την διάρκεια των συναυλιών έχει δώσει τη θέση του σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα με τον αγαπημένο της, επτά σκυλιά και ένα γουρουνάκι. Η νέα Miley έρχεται.

9 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας