Στα πλαίσια του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου η Νατάσσα Μποφίλιου έλαβε θέση ανάμεσα στους πιο γνωστούς καλλιτέχνες για το φετινό καλοκαίρι, που θα πραγματοποιούσε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει χαρακτηριστεί πια, ως μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της και έχει τραγουδήσει τραγούδια που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νεολαίας κι όχι μόνο τα τελευταία 6 με 7 χρόνια. Έχοντας βρει τη συνταγή της επιτυχίας πλάι σε αγαπημένους συνεργάτες και πολύ καλούς της φίλους, όπως ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο Θέμης Καραμουρατίδης, υπήρξε έτοιμη για να δώσει μία όμορφη παράσταση, αυτή της «Βαβέλ2».

Με πολλές παραστάσεις ανά την Ελλάδα, ακόμα πιο πολλά sold out και αμέτρητες επιτυχίες, την οδήγησαν στο Νομό της Πιερίας και συγκεκριμένα στο Δίον, όπου υπάρχει το αρχαίο θέατρο.

Γύρω στις 10 παρά 10 κι αφού ο κόσμος είχε κατακλείσει το χώρο, η Νατάσσα, ντυμένη με ένα άσπρο φόρεμα, υποδέχτηκε γύρω στους 1700 ανθρώπους που πήγαν εκεί για να την ακούσουν. Γονείς με τα παιδιά τους, ζευγάρια, κοντινοί φίλοι, παρέες, ήταν όλοι εκεί παρόντες.

«Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», «Πάμε ξανά», «Το μέτρημα», Σε έχω βρει και σε χάνω», «Εγώ μεγάλωνα για σένα», «Κοίτα εγώ», «Δεμένη», «Οι μέρες του φωτός» ήταν μερικές από τις πιο μεγάλες τις επιτυχίες ενώ ερμήνευσε και πολλά άλλα τραγούδια από το δίσκο της «Βαβέλ» που ακούστηκαν εκείνη τη βραδιά, σε συνδυασμό με πιο παλιά γνωστά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Φυσικά δεν έλειψε κι η συμμετοχή του Θέμη Καραμουρατίδη, που τραγούδησε κι έδωσε το στίγμα σε αυτή τη βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Νατάσσα Μποφίλιου, έκανε «πλάκα» με τον κόσμο, ανέβηκε στις κερκίδες και χαιρέτησε τις πρώτες σειρές.

Τα φώτα τρεμόπαιζαν στο ηχόχρωμα της φωνής της κι οι θαυμαστές της σιγόνταραν και σιγοτραγουδούσαν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Τα παιδιά στην «κερκίδα» τη χαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν γι’αυτό το βράδυ κάτω από τον καθαρό ουρανό με τον καλύτερο τρόπο, τραγουδώντας πολύ δυνατά, ίσως- τη μεγαλύτερη της επιτυχία που το ζήτησαν όλοι με μία φωνή, το «Εν λευκώ».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας