Στο «Βοτανικός» αρχίζει εμφανίσεις η Νατάσσα Μποφίλιου με μία μουσική παράσταση βασισμένη στον επικείμενο νέο δίσκο της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανταμώνει με το συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και το στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο στη σκηνή του «Βοτανικός» με τη μουσική παράσταση «Βαβέλ».

Οι εμφανίσεις στηρίζονται στη νέα ομότιτλη δισκογραφική δουλειά τους, η οποία αναμένεται να διατεθεί το προσεχές διάστημα από τη Feelgood Records.

Η σύγχρονη Αθήνα, όπως έχει διαμορφωθεί το 2016 και όσα διαδραματίστηκαν από το άλμπουμ «Οι Μέρες Του Φωτός» μετουσιώνονται σε νότες, λόγια και ερμηνείες σε ένα μουσικό κόσμο όπου έχουν θέση όλες οι γλώσσες που μιλούν αληθινά. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και τις ενορχηστρώσεις ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Η «Βαβέλ» θα ξετυλίγεται στο «Βοτανικός» από το Σάββατο 5 Μαρτίου και κάθε Σάββατο.

Ακολουθεί το μήνυμα της Νατάσσας Μποφίλιου και των Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου για τις παραστάσεις τους:

«Η ΒΑΒΕΛ είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “ημέρες του φωτός”.

Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του Βοτανικού – την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας.

Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας. Σ’ αυτό μας το εγχείρημα καλωσορίζουμε τον Άγγελο Τριανταφύλλου, που μας άκουσε με υπομονή και ανέλαβε να δώσει στο όραμα μας την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που ζητούσε για να αποκτήσει σώμα, αλλά και μια νέα ομάδα μουσικών που πλάι στους σταθερούς μας συνεργάτες θα ανανεώσει τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας.

Στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο.»

Πληροφορίες - Συντελεστές:

Ώρα έναρξης: 22:30μμ
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€.

Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Βοηθός Ενορχηστρωτή: Άρης Ζέρβας
Ακουστικός σχεδιασμός: Γιάννης Παξεβάνης – Βασίλης Μιχαηλίδης
Σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Ηχολήπτες: Γιάννης Παξεβάνης – Αντώνης Ζαχόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας