Η Natalie Imbruglia επιστρέφει διασκευάζοντας το Instant Crush των Daft Punk

Ακούστε μια διαφορετική εκτέλεση του “Instant Crush” των Daft Punk από την Natalie Imbruglia. Η Αυστραλέζα τραγουδίστρια είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ ‘Male’.

Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia

Το αρχικό τραγούδι το γνωρίσαμε από τους Γάλλους Daft Punk και την δισκάρα «Random Access Memories», με το τραγούδι να το χαρακτηρίζουν τα φωνητικά του Julian Casablancas των The Strokes. Τώρα η Natalie Imbruglia έχει μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού που θα βρούμε στο νέο της άλμπουμ.

Το άλμπουμ θα ονομάζεται ‘Male‘ και σε αυτό η τραγουδίστρια του Torn θα διασκευάζει τραγούδια που έγιναν γνωστά από άντρες καλλιτέχνες .  Στο tracklist θα βρούμε καλλιτέχνες όπως οι The Cure, Neil Young, Iron & Wine, Damian Rice, Tom Petty, Death Cab for Cutie και τον Cat Stevens.

Μιλώντας για την διασκευή των  Daft Punk η Imbruglia είπε:

[quote_box_center]»Στην αρχική έκδοση, δεν μπορείτε πραγματικά να ακούσετε τι το τραγούδι είναι λόγω του εφφέ που έχει η φωνή του  Julian, την οποία παρεμπιπτόντως λατρεύω  Ωστόσο, πρόκειται για μια τόσο όμορφη ιστορία που θέλω οι άνθρωποι να το ακούσουν και να την συνδέσουν με τις λέξεις. Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που αποδείχθηκε».[/quote_box_center]

Ακούστε το! Ακολουθεί και το tracklist του ‘Male’.

Tracklist:

01 “Instant Crush” (Daft Punk)
02 “Cannonball” (Damian Rice)
03 “The Summer” (Josh Pike)
04 “I’ll Follow You Into The Dark” (Death Cab For Cutie)
05 “Goodbye in His Eyes” (Zac Brown Band)
06 “Friday I’m in Love” (The Cure)
07 “Naked as We Came” (Iron & Wine)
08 “Let My Love Open the Door” (Pete Townshend)
09 “Only Love Can Break Your Heart” (Neil Young)
10 “I Melt With You” (Modern English)
11 “The Waiting” (Tom Petty)
12 “The Wind” (Cat Stevens)

Αφήστε το σχόλιό σας