Η μουσική του Soundcloud έρχεται στο Virtual DJ

Με πρόσβαση σε πάνω από "200 εκατομμύρια κομμάτια από 20+ εκατομμύρια δημιουργούς", οι δυνατότητες είναι ατελείωτες

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
855ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πλήρη πρόσβαση στον κατάλογο του SoundCloud μέσω του Virtual DJ

Υπέροχα νέα για παραγωγούς και DJs σε όλο τον κόσμο! Το SoundCloud, η δημοφιλής πλατφόρμα μουσικής, ενσωματώνει το λογισμικό της με το Virtual DJ. Επιτέλους θα λέγαμε μιας και είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο.

Τώρα οι DJ μπορούν να παίξουν τραγούδια από τον πλήρη κατάλογο του SoundCloud μέσω του Virtual DJ και «… να μεταφέρουν τη δουλειά τους στο επόμενο επίπεδο…» Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κάνετε έναν απλό συγχρονισμό και να έχετε τη premium συνδρομή του SoundCloud Go +.

Η είδηση έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση την ενσωμάτωση του SoundCloud με το άλλο διάσημο DJ software, το Serato, ενώ τους επόμενους μήνες θα δούμε συγχρονισμό και με άλλες πλατφόρμες, όπως DEX3Native InstrumentsMixvibes, και Hercules

Τα νέα είναι υπέροχα και πραγματικά απίστευτα, δεδομένου ότι μόλις πριν από ένα χρόνο το SC αντιμετώπισε μια πληθώρα θεμάτων. Ωστόσο, είναι υπέροχο να διαπιστώνουμε ότι τα έχουν ξεπεραστεί και πως η πλατφόρμα θα συνεχίσει να βοηθά στη διάδοση της EDM. Όπως ανέφερε και το DJ Mag σε παλιότερο άρθρο του, φαίνεται ότι το streaming μουσικής είναι το επόμενο σύνορο στις DJ performance.

Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο είναι πως η διαδικασία συγχρονισμού Virtual DJ και SoundCloud είναι πολύ απλή. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, τα βήματα είναι τα εξής:

  • Κατεβάστε και εκκινήστε το Virtual DJ 8 online.
  • Ενεργοποιήστε το SoundCloud στο Virtual DJ 8 και στη συνέχεια συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της συνδρομής σας στο SoundCloud Go + premium.
  • Επανεκκινήστε την εφαρμογή Virtual DJ 8 για να αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε αποθηκευμένες playlists στο SoundCloud και να ψάξετε, να μιξάρετε και να μεταδώσετε από τον τεράστιο κατάλογο του SoundCloud, ζωντανά.

Soundcloud Virtual DJ

Και πάλι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός SoundCloud Go + για να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση με το Virtual DJ. Αν δεν έχετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εδώ. Φυσικά υπάρχει και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.

Γράψτε το σχόλιό σας